top of page
Dog Walker in het Park
WhatsApp Image 2019-02-10 at 18.56.27.jp

Hoe ga ik te werk?

Ik maak met u een afspraak voor een consult bij u thuis. Zo kan ik de hond observeren in een voor hem vertrouwde omgeving. Dit consult duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Ik ga u vragen stellen over het gedrag van uw hond en probeer er zo achter te komen waarom uw hond in bepaalde situaties reageert en handelt. Tijdens het gesprek is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Het welzijn van de hond vind ik erg belangrijk. Daarom gebruik ik alleen diervriendelijke therapiemethoden en wordt er beloningsgericht en zonder dwang gewerkt.

 

Na het gesprek geef ik u een advies op maat. Dit is geen standaardadvies, maar een therapie specifiek voor uw hond. Vervolgens krijgt u een verslag van de diagnose en het advies per mail toegestuurd. Na het consult blijf ik beschikbaar voor vragen. Eventueel kunnen we een vervolgafspraak maken.

 

De kosten van een consult (inclusief analyse, verslag, therapie, adviezen en nazorg) zijn €95.

Mijn diensten

Hieronder vind u een overzicht van mijn diensten. We kijken samen wat de meest ideale aanpak voor uw hond en situatie is.

pit-mix-dog-misbehaves-when-home-alone_e

Gedragstherapie

Samen pakken we veelvoorkomende gedragsproblemen aan.

tackling-a-dog-that-is-aggressive-toward

Hond en kind

De dynamieken tussen hond en kind kunnen soms lastig zijn. Ik help u!

Image by Alvan Nee

Puppy coaching

Samen met u begeleid ik uw puppy voor een optimale ontwikkeling.

Dogs with Dog Walker

Ervaart u gedragsproblemen bij uw hond? Of wilt u meer informatie over mijn werkwijze of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

bottom of page