top of page
Dog Walker in het Park

Reviews

Teun

 

Een week voor kerst liep ik met Teun, toen 1 jaar en 3 maanden oud, langs een weiland achter onze straat. Ineens kromp Teun in elkaar, hij beefde als een rietje en gilde het uit. Ik schrok me een ongeluk, had in eerste instantie niet in de gaten wat er aan de hand was. Teun stond op en trok hard aan de riem om weg te komen. Op dat moment klonken er schoten, ze waren aan het schieten op wilde konijnen en hazen! Teun gilde, kromp weer in elkaar.

 

Hij was erg bang voor knallen. En oud en nieuw moest nog komen!

Het gevolg was dat Teun niet meer mee wilde naar buiten. Echt een probleem dus. We moesten hem meetrekken naar buiten, waar hij snel zijn behoefte deed en dan snel weer naar huis.

De jaarwisseling werd voor Teun een ramp.

Hij kreeg tabletjes van de dierenarts om het leed iets te verlichten, maar dat hielp niet zo veel.

 

Toen heb ik contact opgenomen met Sandra, gelukkig reageerde ze direct en hebben we nog die zelfde week een afspraak gemaakt.

Sandra kwam bij ons thuis, zodat ze kon zien hoe Teun reageerde in zijn eigen omgeving.

Ze nam echt de tijd om ons van alles te vragen over Teun en wij kregen antwoorden op al onze vragen.

We kregen alvast nuttige tips om aan de slag te gaan met de angst van onze Teun om naar buiten te gaan. Hij moest het buiten weer leuk gaan vinden!!

 

Een paar dagen later ontvingen we van Sandra een uitgebreide e-mail met een analyse verslag, tips en adviezen, zodat we alles nog eens op ons gemak konden doorlezen. Echt super!!

We zijn aan de slag gegaan met de adviezen van Sandra. De ene dag ging het beter dan de andere, maar inmiddels is Teun weer een blije hond buiten. Hij durft zelfs weer langs het weiland te lopen.

In september/oktober gaat Sandra samen met ons Teun voorbereiden op het vuurwerk 2019/2020.

 

Teun.jpg

—  Name, Title

bottom of page