top of page
Dog Walker in het Park

Puppycoaching

In sommige hondenscholen is er weinig tijd voor vragen. De basiscommando’s leert u daar, maar u heeft eigenlijk ook vragen over het gedrag van uw pup in de thuissituatie. U probeert de oefeningen uit in de praktijk, maar dan komt u er toch achter dat u soms niet goed weet hoe u in bepaalde situaties met vreemde honden moet handelen.

 

Ik kan u daarbij helpen als uw persoonlijke coach!

Een goede start met een pup is erg belangrijk om gedragsproblemen in de toekomst te voorkomen. Ik ga u begeleiden vanaf het moment dat u de pup net heeft opgehaald. Ik kan u advies geven wat u kunt doen en waar u op moet letten, zelfs al voordat u de pup ophaalt bij de fokker.

Welk ras past eigenlijk in ons gezin of in onze situatie? Daar kan ik u ook mee helpen.

 

De voordelen van een persoonlijke puppycoach:

  • 1 op 1 begeleiding

  • Advies en begeleiding afgestemd op uw pup

  • U kunt al uw vragen kwijt in de privéles, daarnaast blijf ik altijd per email of telefonisch bereikbaar

 

Puppycoaching bestaat uit 5 lessen en is verspreid over een aantal maanden tot in de puberteit.

 

De eerste les kom ik bij u thuis en geef ik uitleg over zindelijkheidstraining, benchtraining, aandacht, speeltjes, socialisatie, alleen thuis zijn en nog meer onderwerpen die specifiek met een pup te maken hebben.

 

De overige 4 lessen vinden buiten plaats in een bos, park of uitlaatplek bij u in de buurt. Daar leer ik u alles over socialiseren met andere honden, basiscommando's (zit, af en blijf), het gedrag van honden onderling, het goed terugroepen van uw pup, het omgaan met fietsers, joggers, paarden en de puberteit. De lessen duren ongeveer  een uur.

 

Tussen de lessen door kunt u altijd contact met mij opnemen. Na afloop krijgt u samen met uw hond een certificaat voor het volgen van de puppylessen.

 

Voor het volgen van de lessen buitenshuis moet uw hond volledig zijn ingeënt. De lessen kunnen starten vanaf 8 weken.

 

De kosten van deze cursus zijn inclusief puppyhandboek en certificaat: €185 (incl. btw).

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? U kunt hier klikken voor Contact.

Image by Alvan Nee
Dogs with Dog Walker

Ervaart u gedragsproblemen bij uw hond? Of wilt u meer informatie over mijn werkwijze of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

bottom of page